Budapest
Hungary

A projekt végső szakaszának küszöbén, 2023. április 17-18-án utolsó alkalommal gyűlt össze a VETWORK Konzorcium, hogy nemzetközi partnertalálkozón vegyen részt a projekt keretein belül. A helyszín ezúttal a budapesti SZÁMALK volt.
A találkozó során a partnerség lezárta a sikeresen végrehajtott IO4-et , megállapítva, hogy a partneriskolákban nagy számú diák számára jelentős mennyiségű digitális órát tartottak. A résztvevők megállapodtak abban, hogy a képzésben és a projektfeladatokban részt vett tanárok hivatalosan is megkapják a „Digitális Innovátor”, „Digitális Mentor” és „Digitális Változás Előfutára” címet.
A találkozó az IO5-höz kapcsolódó fontos részletek megvitatásával folytatódott, melynek keretében összeállítják és publikálják a komplex digitális pedagógia képzési és intézményi beavatkozási modellt.
A találkozó első napja az iskola épületében tett látogatással zárult, ahol a résztvevőket végigvezették az iskola létesítményein és egy művészeti órára is ellátogattak, a zárónapon pedig a projekt eredményeit - elsősorban a DMC weboldalt - bemutató konferencián vettek részt.