A projektről

Nem mondhatjuk, hogy nincsenek lelkes pedagógusok, hogy ne élne ma is tanári elhivatottság, saját tapasztalatunkból tudjuk, hogy az országban, a szakképzésben mennyi az új módszerek tanulására, szakmai tovább fejlődésre kész pedagógus, akik örömmel és lelkesen vesznek részt új digitális eszközöket, módszereket kínáló képzésekben.
Miért van mégis az, hogy ha a visszajelzések alapján kifejezetten eredményesnek mondott digitális módszertani képzést követően egy év múlva rákérdezünk, hogy hány pedagógusnak sikerült napi szinten beépítenie a módszert a munkájába, azzal szembesülünk, hogy jó, ha ez az arány a résztvevők 10-15%-a?

A projekt célja a hagyományos digitális módszertani pedagógustovábbképzési program szélesebb kontextusba ágyazása, testreszabott, iskolában zajló kontakt képzés megszervezésével, összekapcsolva az intézményi szintű digitális kompetenciát és minőségkultúrát erősítő szervezetfejlesztési komponensekkel.

A projekt egyik legjelentősebb eredménye a szakoktatók számára kifejlesztett digitális tananyagtár és tananyagmegosztó oldal, a DMC (Digital Menu Card) amely egy óra-/projekttervező eszközt is tartalmaz.

 

DMC videó by Kacsur Annamária

Legutóbbi események

Projektindító megbeszélés

Dr. Setényi János előadása
- Budapest - Magyarország
- Budapest - Hungary